Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Hue Starterspakket

Maak kennis met Philips Hue Starterpakket

Philips Hue starterspakketten

Het enige wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met Philips Hue, is een Philips Hue starterkit en de Philips Hue-app.

Kies een van de drie typen slimme Philips Hue starterkit. Kies Hue white voor eenvoudige bediening en comfort, Hue white ambiance voor ontspannend warmwit licht tot koel daglicht om je dagelijkse activiteiten te ondersteunen of Hue white en color ambiance voor een meeslepende ervaring.

   

 

 

Hoe je jouw systeem uitbreidt

Je kunt je Philips Hue familie altijd laten groeien. Als je Philips Hue Starterkit eenmaal hebt geïnstalleerd, kun je er tot 50 Philips Hue-lampen, armaturen, schakelaars en andere accessoires aan toevoegen via de Philips Hue app.

Zodra je app de nieuwe producten heeft gevonden, kun je ze een naam geven en toevoegen aan nieuwe of bestaande scènes. En dan heb je nog meer Philips Hue om van te genieten.

 

Persoonlijk in te stellen lichtschema’s

Gebruik de app om je verlichting te automatiseren. Stel bijvoorbeeld de lampen in op een vaste tijd, zodat het licht al aan is als je thuiskomt. Dit kun je per ruimte apart instellen. Of laat je verlichting geleidelijk uitgaan.

Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken of je soms de lampen hebt aangelaten. Ben je vergeten de lampen uit te doen voordat je van huis vertrok? Met Philips Hue kan je dit niet meer gebeuren!

 

 

 

Synchroniseer je lampen met films

TV-kijken wordt ineens een beleving, gamen wordt plotseling extra spannend. Kies uit de vele apps en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Philips Hue.

Het feest kan beginnen. Synchroniseer licht met je favoriete muziek en geniet van elke beat, samen met je partner of vrienden. Met de vele apps die voor Philips Hue zijn ontwikkeld verander je jouw woonkamer met één swipe in een dansvloer.

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

per pagina