Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

SCENE SWITCH LED LAMPEN

Bepaal de sfeer met je bestaande schakelaar met SceneSwitch led lampen.
Creëer eenvoudig jouw eigen scène met slechts één sfeerlamp en je bestaande lichtschakelaar. Uniek aan deze led lampen is dat je meerdere lichtinstellingen kan kiezen zonder dat je daarvoor een dimmer nodig hebt of hoeft te installeren.

Van helder licht
Sommige situaties vragen om helder licht dat je helpt je te concentreren en elk detail op te merken. SceneSwitch led lampen bieden je verschillende lichtinstellingen met slechts één peerlamp, kaarslamp of spotje. Verander de lichtstand zonder dimmer, maar simpelweg met je eigen schakelaar. Er is dus geen installatiewerk nodig!

Drie lichtinstellingen
Druk op je bestaande lichtschakelaar en schakel van functionele thuisverlichting naar natuurlijk, ontspannend licht of een zacht, warm sfeerlicht. De SceneSwitch lamp heeft een automatisch geheugen dankzij een ingebouwde geheugenchip, waardoor de lamp je laatste instelling onthoudt als de lichtschakelaar langer dan 6 seconden wordt uitgeschakeld.

Gewoon plug-and-play
Er is geen dimmer of extra installatiewerk vereist. De SceneSwitch werkt met je bestaande lichtschakelaar in de wand.

Dimmen zonder dimmer
Deze lamp is niet geschikt voor gebruik met dimmers. Als deze lamp op een dimmer wordt gebruikt, stel de dimmer dan in op 100% helderheid. Helaas gaat dan wel de unieke functionaliteit van de SceneSwitch lampen verloren.

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina