Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Hue White Ambiance

Een Philips Hue White Ambiance starterspakket is perfect voor wie graag alle fijne mogelijkheden van slimme verlichting wil gebruiken, maar geen gekleurde lampen nodig heeft. Dankzij een starterspakket haal je dit alles in één keer in huis. Benieuwd hoe het werkt? Lees dan gauw door!

Zo warm of koud als je zelf wilt

De Hue White Ambiance lampen bieden de mogelijkheid om alle verschillende kleuren wit licht weer te geven en deze ook te dimmen. Het bijzondere is dat, wanneer je de dimfunctie gebruik, het licht niet alleen minder fel maar ook warmer wordt. Zo creëer je altijd in een handomdraai de gewenste sfeer in een bepaalde ruimte, ook via de handige Hue app.

Hue White Ambiance Starterkit: Geniet van de mogelijkheden en voordelen

Ben je weleens wakker geworden van het natuurlijke zonlicht dat door het raam naar binnen begon te schijnen? In de zomer lukt dit nog weleens, maar in de wintermaanden is het lastiger. Nu niet meer, want de Hue White Ambiance lampen kunnen dit perfect nabootsen! Bekijk hieronder welke voordelen en mogelijkheden de Hue White Ambiance starterkit je nog meer biedt.

- Iedere tint wit;

- Dimmen naar wens;

- Kies lichtschema's en recepten;

- Heerlijk wakker worden dankzij de wake-up mogelijkheid.

Eenvoudig te installeren én uit te breiden

Dankzij de handige Hue Bridge is jouw starterspakket zeer eenvoudig te installeren. Op de inbegrepen Bridge kunnen tot wel 50 verschillende Hue apparaten en lampen worden aangesloten, dus uitbreiden in de toekomst is nog gemakkelijker dan de initiële installatie. Zo kun je naar hartenlust nieuwe lampen toevoegen en op nog meer plekken in huis genieten van de voordelen die slimme verlichting met zich meebrengt. Warm licht op de slaapkamer of de ideale sfeer bij een gezellig diner? Pak je smartphone erbij en kies de gewenste instellingen in de Hue app, zonder van je plek op te hoeven staan! Wil je een Philips Hue White Ambiance starterspakket kopen maar twijfel je nog tussen de andere starterkits? We helpen je graag in je keuze!

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

per pagina