Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Aan de slag met Philips Hue


De Philips Hue starter kit of een losse Philips Hue bridge is alles wat je nodig hebt

Er zijn twee manieren om aan de slag te gaan met Philips Hue. Je kunt een starter kit aanschaffen die Hue-lampen en een bridge bevat of je kunt ook een losse bridge kopen en je eigen systeem bouwen.

Het startpunt is de Philips Hue bridge. Bouw je eigen Philips Hue-systeem, precies zoals jij dat wilt.

  • Voeg tot 50 Philips Hue-lampen toe
  • Breid uit met Philips Hue-accessoires
  • Compatibel met Apple HomeKit

De Philips Hue bridge is alles wat je nodig hebt om je persoonlijke Philips Hue systeem op te zetten. De bridge is feitelijk het brein van het systeem dat je in staat stelt al je Philips Hue-lampen en apparaten te bedienen via de Philips Hue app. Heb je de Philips Hue bridge geïnstalleerd en de Philips Hue app gedownload op je smartphone of tablet, geef dan je verbeeldingskracht alle ruimte en bouw je eigen Hue-systeem!

Selecteer de Philips Hue-lampen van jouw keuze en verbind ze met je Philips Hue bridge. De bridge is krachtig genoeg om tot 50 lampen te kunnen bedienen, dus voorzie je hele huis van Hue!

De Philips Hue bridge is compatibel met Apple HomeKit. Vraag Siri om je lampen aan te doen of te dimmen of voorkeursinstellingen op te roepen, zonder dat je ook maar één knop hoeft aan te raken. Door gebruik te maken van een van de vele apps kun je je lampen zelfs koppelen aan andere apparaten die geschikt zijn voor Apple HomeKit, zoals bijvoorbeeld de magnetron of wasmachine. Hoe handig is dat?


<< GA TERUG