Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Draadloze verlichting

draadloos bedienen lampen

Wil je verlichting met je smartphone bedienen? Dat kan nu met draadloze led verlichting!

Draadloze led verlichting brengt licht tot leven. Ze produceren helder en sprankelend licht. Alle tinten wit. En elke kleur in het spectrum. Ze zien er niet alleen geweldig uit. Ze zijn ook praktisch. Ze zijn dimbaar. Ze kunnen knipperen en ze kunnen flitsen. Ze doen zo ongeveer alles wat je wil. En je kunt ze rechtstreeks in je huidige armaturen schroeven. Maar dat spreekt vanzelf...

De nieuwste lichtinnovatie waarbij led licht in huis met behulp van een app op een smartphone of tablet bediend kan worden. Het is mogelijk om verlichting digitaal af te stemmen op je persoonlijke wensen en voorkeuren voor wit en gekleurd licht. Voor iedere kamer en gelegenheid kan op elke afstand een andere sfeer worden gecreëerd. Door de eindeloze variaties in licht, kan de ruimte volledig aangepast worden aan je leefstijl!

Kom naar onze Philips Hue demo ruimte.
Wil je draadloze verlichting eerst zelf ervaren voordat je het aanschaft? Kom dan naar onze demo ruimte in Krimpen aan de Lek. Maak wel eerst een afspraak zodat we weten van je komst en onze volledige aandacht kunnen geven.

Stel een Aflopende Directie in

artikelen 1-20 of 231

per pagina
pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

artikelen 1-20 of 231

per pagina
pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5