Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Hue Entertainment

Entertainment van de bovenste plank, dat is waar de veelzijdige Philips Hue Play lampen voor staan. De modieuze lampen passen in ieder interieur, zeker omdat ze in zowel een witte als zwarte uitvoering beschikbaar zijn. Lees gauw door, dan vertellen we je meer over deze uitvinding van Philips Hue!

Plaats de Play overal waar je maar wilt

Hue Play lampen zijn ontzettend veelzijdig. Je kunt ze daarom plaatsen waar je maar wilt. Dit wordt je extra gemakkelijk gemaakt door de bijgeleverde bevestigingsopties. Zo kun je een Hue Play lamp bijvoorbeeld in een handomdraai achterop je televisie plakken en zo je film- of game ervaring verbeteren. Anderzijds kun je de lampen ook neerleggen of rechtop zetten, waardoor deze overal goed tot hun recht kunnen komen! Leg de lamp bijvoorbeeld achter een grote plantenpot of zet deze op tafel om een unieke sfeer te creëren.

Drie lampen op één voeding

Heb je ook zo’n hekel aan het feit dat nieuwe lampen altijd allemaal een plekje in de stekkerdoos nodig hebben? Met de Hue Play lampen is dit verleden tijd. Deze bieden namelijk de mogelijkheid om maar liefst drie lampen op één voeding aan te sluiten! Je hebt dan nooit meer een onnodige wirwar een snoeren.

De lichtbalk die meeleeft

Middels jouw Hue Bridge kun je vanaf je smartphone de Hue Play lampen bedienen en de juiste instellingen activeren voor specifieke momenten en situaties. Zo wordt de film extra spannend, de verjaardag extra gezellig en de opruimmiddag extra gemakkelijk! De Hue White en Color technologie kan miljoenen kleuren weergeven, dus jouw voorkeur zit er altijd bij.

Philips Hue Play koop je bij GoedkoperMetLED.nl

In ons assortiment zijn verschillende opties opgenomen met betrekking tot Philips Hue Play lampen. Kies uit de zwarte of witte variant en een enkele of een dubbele lichtbalk waarmee je jouw verlichtingsdroom uit laat komen!

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

per pagina