Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Hue White

Jouw Hue verlichtingssysteem uitbreiden doe je gemakkelijk met losse Hue White lampen. Deze geven een mooi, functioneel wit licht in iedere tint. Sluit ze gemakkelijk aan op je Hue Bridge en maak meteen gebruik van het perfecte witte licht dat de lampen afgeven. We vertellen je hier graag meer over, dus lees gauw door!

Alle tinten wit licht

Houd je van eenvoudige verlichting, maar dan met extra veel gebruiksgemak? Dan zijn losse Hue White lampen ideaal! Omdat deze lampen alleen witte tinten licht weergeven zijn ze relatief goedkoop, maar zij dragen wel alle voordelen van de Hue lijn met zich mee. Op afstand bedienen, lichtschema’s instellen en verschillende tinten wit kiezen met een druk op de knop is geen probleem met de Hue White lampen.

Te dimmen met schakelaars of de app

Een groot voordeel van de Hue White lampen is dat deze volledig te dimmen zijn. Hier kun je een speciale schakelaar voor installeren, maar je kunt de lamp ook gemakkelijk dimmen vanuit de Hue app. Kies dus gerust voor specifieke lichtsterktes op een bepaald moment. Deze stel je met een handomdraai in. Bovendien kun je jouw veelgebruikte combinaties opslaan zodat je deze later nog gemakkelijker opnieuw kunt activeren.

Philips Hue White lampen kopen

Binnen de Hue lijn van Philips wordt veel gebruik gemaakt van de lampen met kleurmogelijkheden. Toch heb je deze lang niet altijd overal nodig en zul je niet zo snel je gehele huis in een bepaalde kleur verlichten. De slimme witte lampen uit de Hue White collectie geven je dan de mogelijkheid om alleen wit licht te gebruiken, maar toch alles aan te kunnen sturen vanuit de Hue app. Jouw verlichting in huis volledig naar wens aanpassen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de losse Philips Hue lampen!

Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

18 Artikel(en)

per pagina