Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Hue White & Color

Met een Hue white color starterkit haal je in één keer alle benodigdheden in huis om je eigen verlichtingsomgeving te maken vanaf je smartphone. Maak gebruik van de beschikbare instellingen of sla je eigen voorkeuren op om ze in de toekomst met één druk op de knop weer terug in te stellen.

De inbegrepen Hue Bridge maakt van de installatie een onbeduidende taak en zorgt ervoor dat je altijd vanuit de Hue app jouw verlichting kunt bedienen. Zo kun je nog voordat je thuiskomt al de verlichting aanzetten om de perfecte sfeer te creëren!

Hue White and Color starterkit voordelen

Een starterset van Philips Hue kent vele voordelen:

- Eindeloos veel kleurmogelijkheden
- Eenvoudige installatie
- Sfeervol
- Gemakkelijk in gebruik door de app
- Uitbreiden in een handomdraai
- Zuiniger dan hallogeenlampen

Samenwerking tussen Smart Home platformen

Maak je thuis gebruik van een smart home platform zoals bijvoorbeeld Amazon Alexa, Apple Home, Google Assistant of Nest? Dan kun je jouw Hue producten ook aansturen met jouw stem!

De koppeling is gemakkelijk te realiseren en voor je het weet hoef je helemaal geen knoppen meer in te drukken om jouw verlichting te bedienen, maar kun je dit gemakkelijk met het geluid van je stem doen! Jouw woongenot gaat met sprongen vooruit wanneer je gebruik maakt van de slimme verlichtingsproducten uit het Philips Hue Starterspakket.

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina