Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Hue Accessoires

Accesoires om jou leven nog makkelijker te maken


Philips Hue Regelaars

Philips Hue is jouw persoonlijke draadloze verlichtingssysteem.

Je kunt je Philips Hue-systeem bedienen en personaliseren met onze Philips Hue-app en de Hue-bewegingssensor met ondersteuning van de bridge. Of regel je slimme verlichting rechtstreeks via de dimmer of schakelaar, zonder je smartphone of tablet.

   

 

  

Het hart van je Philips Hue-systeem

De Philips Hue bridge is alles wat je nodig hebt om je persoonlijke Philips Hue-systeem op te zetten. De bridge is feitelijk het brein van het systeem dat je in staat stelt al je Philips Hue-lampen en apparaten te bedienen via de Philips Hue app.

Heb je de Philips Hue bridge geïnstalleerd en de Philips Hue app gedownload op je smartphone of tablet, geef dan je verbeeldingskracht alle ruimte en bouw je eigen Hue-systeem!

 

Automatische bewegingsdetectie

Sluit de Philips Hue-bewegingssensor via de app aan op je Hue-bridge.

Je Philips Hue-lampen worden nu automatisch ingeschakeld wanneer je een ruimte binnenkomt. Perfect voor in de gang, badkamer, kelder of garage. In de app kun je aangeven welke sfeer- of lichtinstelling bij beweging moet worden geactiveerd. Het licht gaat automatisch uit wanneer er geen beweging meer wordt gedetecteerd.

 

 

  

Je kunt jouw Philips Hue-systeem op meerdere manieren bedienen met een van onze regelsystemen. Het maakt niet uit waar je bent. De eenvoudigste manier om helderheid te regelen, timers in te stellen, kleuren te wijzigen en nog veel meer, gaat via de Philips Hue app. Ontdek de eindeloze mogelijkheden met honderden apps van andere aanbieders. Je hoeft trouwens niet thuis te zijn om je lampen te bedienen: prettig voor je gemoedsrust. MyHue is een online interface die overal ter wereld verbinding kan maken met jouw woning. Voor thuis zijn er ook slimme schakelaars en regelsystemen verkrijgbaar, zodat je ook zonder smartphone of tablet speciale momenten kunt creëren.

Stel een Aflopende Directie in

artikelen 1-20 of 48

per pagina
pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in

artikelen 1-20 of 48

per pagina
pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3