Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Hue LEDstrips

De meest flexibele Lightstrip die je je kunt voorstellen

Ultieme flexibiliteit: vorm, buig en verleng

Hue Lightstrip is de meest flexibele ledstrip die je je kunt voorstellen. Buig hem in elke gewenste vorm en bevestig hem eenvoudig op een vast oppervlak. Je kunt de Philips Hue lightstrip plus verlengen tot wel 10 meter, door verlengstukken van 1 meter toe te voegen.

Bedien de Hue Lightstrip eenvoudig via de Philips Hue app. Zodra jouw app de Lightstrip heeft gevonden, kun je deze een naam geven en toevoegen aan nieuwe of bestaande scènes. Je hebt dan nog meer Philips Hue om van te genieten!

   

 

 

Eindeloze mogelijkheden met Hue Lightstrip

De Hue Lightstrips zijn een mooie toevoeging op jou verlichtingsplan. Gebruik de ledstrip bijvoorbeeld om jou keuken, tv, kast en/of schilderij mooi uit te lichten. 

Daarbij heeft de Hue ledtstrip een maximale lumen output van 1000 lumen. Erg veel licht dus! De Hue Ledstrip komt standaard in een verpakking van 2 meter. Vervolgens is de ledtstrip uit te bereiden per meter tot maximaal 10 meter. Daarnaast kan je de ledtstrip weer afkorten per 10 cm. Als laatste wordt de ledstrip geleverd met een plakrand op de achterkant waardoor deze zeer gemakkeljik bevestigd kan worden. 

 

Persoonlijk in te stellen lichtschema’s

Gebruik de app om je verlichting te automatiseren. Stel bijvoorbeeld de lampen in op een vaste tijd, zodat het licht al aan is als je thuiskomt. Dit kun je per ruimte apart instellen. Of laat je verlichting geleidelijk uitgaan.

Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken of je soms de lampen hebt aangelaten. Ben je vergeten de lampen uit te doen voordat je van huis vertrok? Met Philips Hue kan je dit niet meer gebeuren!

 

 

 

Eenvoudig dimmen. Slimme regeling

Ervaar met Philips Hue hoe eenvoudig dimmen kan zijn. Niet te fel, niet te donker, maar precies zoals jij het wilt. Volledig draadloos en eenvoudig te installeren.

Verbind jouw Philips Hue-lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien je lampen met je smartphone of tablet via de Hue app, of voeg schakelaars toe aan je Hue-systeem om je lampen te activeren. Stel timers, meldingen, alarmen en meer in voor een complete Philips Hue-ervaring.

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina