Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Osram Smart+

Osram Smart+ de verbonden toekomst van verlichting.

Osram Smart+ is een nieuwe dimensie van licht: op WiFi aangesloten LED licht gestuurd via een mobiele app. Osram Smart+ is niets minder dan een mobiele revolutie in verlichting. Met de gratis app geïnstalleerd op je smartphone of tablet kun je op een netwerk aangesloten LED producten, zoals lampen, armaturen, flexibele LED strips en tuinlichten, sturen. Individueel of individueel gegroepeerd. In elke ruimte die je kiest, zelfs in de tuin. Om aan de slag te kunnen, heb je alleen de starter kit (gaterway nodig en natuurlijk de app, gratis te downloaden vanuit de Android of Apple store.)

Ontdek totaal nieuwe verlichtingsmogelijkheden. Stem je huis af op jouw persoonlijke stemmingen en verlangens, transformeer een avond met vrienden tot een beleving en gebruik licht ter ontspanning of voor optimaal werk. En alles met volledige eenvoud via je smartphone of tablet. Met Osram Smart+ lampen en armaturen voor binnen en buiten.

Breid Smart+ geheel naar je behoeften uit.
Het draadloze Smart+ systeem kan op elk moment worden uitgebreid. Je kunt maximaal 50 verschillende Smart+ producten tot één Smart+ systeem integreren. En alle aangesloten LED lampen en armaturen met één eenvoudige app configureren en sturen. In verschillende ruimten, met totaal andere verlichting, in willekeurige samenstellingen, en zelfs in de tuin.

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

per pagina