Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Hue White

Wil je graag gebruik maken van de voordelen die slimme verlichting biedt, maar heb je geen behoefte aan gekleurd licht omdat je dat voorheen ook niet gewend was? Dan is een Philips Hue White Starterspakket de perfecte oplossing voor jou. Met dit verlichtingspakket maak je gemakkelijk en snel kennis met de voordelen die slimme verlichting je biedt. Lees gauw verder, dan vertellen we je er meer over.

Het beste licht op de juiste sterkte

Wil je jouw verlichting graag op afstand kunnen bedienen, of vanaf de bank, waarbij je altijd de juiste sterkte in kunt stellen? Dan is een Philips Hue White starterspakket zeer geschikt. De lampen uit de Philips Hue White lijn gaan lang mee en voorzien jou in al je slimme verlichtingswensen!

Een compleet pakket

Met een Hue White Starterspakket haal je, zoals al werd aangestipt, alles in huis om gebruik te kunnen maken van slimme Hue verlichting. Hieronder zie je de onderdelen uit de starterkits terug.

Lampen

Hier draait het uiteraard om. De inbegrepen Hue White lampen zijn te dimmen naar iedere gewenste sterkte en geven altijd mooi, helder en functioneel LED licht.

Dim Switch

Met de inbegrepen Dim Switch kun je gemakkelijk jouw Hue White lampen dimmen en zo de gewenste hoeveelheid licht instellen. Dit kun je ook vanaf de bank doen middels de Hue app!

Bridge

De Bridge vormt het kloppende hart van jouw slimme verlichting. Je installeert de Bridge gemakkelijk waarna je er tot wel 50 Hue producten mee kunt verbinden, die dankzij de Bridge allemaal draadloos aan te sturen zijn middels de Hue app en Dim Switch!

Aan de slag met Hue was nog nooit zo makkelijk

Maak het jezelf gemakkelijk en start met Philips Hue door een starterkit aan te schaffen. Het instellen van slimme verlichting is nog nooit zo makkelijk geweest! Heb je toch vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je dan graag verder.

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

per pagina