Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Philips Hue, toepasbaar voor elk moment

 


Turn on your peace of mind

Philips Hue verwelkomt je thuis en laat je al jou lampen bedienen, van je slaapkamer tot je tuin. Je kunt jou lampen volledig automatiseren om het te laten lijken of je thuis bent. Via de technologie van geofencing kunnen jou lampen je zelfs thuis verwelkomen of automatisch uitgeschakeld worden als je van huis vertrekt. Philips Hue zorgt ervoor dat je leven op een slimme en nuttige manier makkelijk gemaakt wordt.

Bedien je lampen op afstand, waar ook ter wereld. Als je verbonden bent met het internet kan je het laten lijken of je thuis bent. Ben je vergeten de lampen uit te doen voordat je van huis vertrok? Met Philips Hue is dit geen probleem meer.

Gebruik de app om je lampen zo in te stellen dat zij automatisch aan- en uitschakelen. Stel de lampen in op een vooraf ingestelde tijd, zodat het licht aan is als je thuiskomt. Je kunt zelfs instellen dat het licht in verschillende ruimten op verschillende momenten aangaat. En natuurlijk kan je de lampen geleidelijk uit laten gaan. Zo hoef je, geen zorgen te maken dat je ze per ongeluk hebt laten branden als je lekker knus in bed ligt.

Je hebt niet altijd en bij alles wat je doet de volledige helderheid nodig. Met Philips Hue kun je, jou lampen draadloos dimmen, hetzij via uw smartphone of tablet of door een slimme regelaar in je systeem te gebruiken. Op die manier kun je voor elk tijdstip van de dag een perfecte instelling realiseren.


Turn on your moments

Philips Hue kan je wekken en helpen energie op te doen en te lezen, concentreren en ontspannen. Verander uw dagelijkse routines in momenten waarvan u kunt genieten. Bepaal de stemming. Verander de sfeer. Voel het verschil. Een beter gevoel.

Schep voor elk moment de juiste sfeer met een reeks van mooi, natuurlijk wit licht. Gebruik de app om elke tint van wit licht in te stellen, van koel vitaliserend daglicht tot ontspannend warmwit licht.

Vergemakkelijk je slaaproutine en ontwaak ontspannen voor een frisse start van elke dag. Philips Hue helpt je op een prettige manier met opstaan. De geleidelijk toenemende lichtintensiteit geeft je het gevoel dat je op een natuurlijke manier met zonlicht wakker wordt in plaats van het ruwe ontwaken met een rinkelende wekker.

Wees voorbereid voor de nieuwe dag met helder, koelwit daglicht dat je lichaam en geest energie geeft. Dat verhoogt je energieniveaus. Perfect voor die momenten dat je een vliegende start nodig hebt of als 'de batterij leegraakt'. Of leg je benen hoog en ontspan onder de zachte gloed van wit licht voor het perfecte einde van een hectische dag. Ontspannend wit licht helpt je 's avonds de dingen van je af te zetten zodat je beter kunt slapen.


Turn on your imagination

Verander je alledaagse verlichting in een buitengewone ervaring. Speel met kleuren of synchroniseer lampen met uw muziek, TV en games voor een overrompelend effect. De mogelijkheden zijn eindeloos zodra je start ze te verkennen. En met de honderden apps waaruit je kunt kiezen, ligt de enige echte beperking in uw verbeeldingskracht.

Transformeer je woning en verf je wanden met licht. Of kies je favoriete foto en herleef dat moment met spetterende kleuren. U kunt uw favoriete scènes bewaren en op elk gewenst weer met één vingerbeweging oproepen. Bovendien kun je scènes delen met de Hue gemeenschap en scènes bewaren die door andere Hue-gebruikers zijn gemaakt.

Laat de party beginnen. Synchroniseer licht met je favoriete muziek en geniet ten volle van elke beat via een van de vele apps die door derden zijn ontwikkeld voor Philips Hue. Verander elke kamer in een dansvloer en zie hoe licht samenwerkt met je muziek.

Breid je TV-beleving uit naar de hele kamer of versterk je gaming-ervaring met overrompelende lichteffecten. Download één van apps van derden en ontdek meer verbazingwekkende dingen die je kunt doen met Philips Hue.<< GA TERUG