Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Osram Smart+

 

Ondek de nieuwe wereld van verlichting met Osram Smart+.

Met Osram Smart+ benut je de diverse mogelijkheden van licht. Smart+ biedt de mogelijkheid om je huiskamer, werkkamer of slaapkamer te kunnen verlichten in een breed scala van lichtatmosferen door het gebruik van een smartphone of tablet.

De scènes kunnen worden geconfigureerd, gecontroleerd en flexibel gewijzigd, zelfs terwijl je onderweg of op vakantie bent. Met Smart+ switcht je eenvoudig van een koude naar een warme lichtkleur, zo ook met de verschillende RGB kleuren en is volledig dimbaar.

Als aanvulling, biedt de app bijvoorbeeld ook voorgeprogrammeerde lichtscènes, zoals een realistische zonsopgang en een selectie kan ook op foto’s worden gebaseerd.

Smart+ is niet alleen in staat om per dag verschillend licht in kamers te ontwerpen, het licht kan ook worden gebruikt voor een gevoel van welzijn. De juiste lichtscènes helpen mensen om ’s ochtends beter uit bed te komen en beter te gaan slapen in de avond.

Smart+ kan eenvoudig worden geïntegreerd in het bestaande WLAN-netwerk en Smart+ componenten communiceren automatisch met elkaar. De complete Smart+  serie van LED lampen, LED strips en armaturen kunnen onafhankelijk van de locatie worden bediend, of het nu voor de huiskamer of de gang, het terras en de tuin.

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

per pagina