Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Philips Interact Pro

Slimme verlichting voor op kantoor
Nu steeds meer producten worden gekoppeld aan het internet, worden deze alsmaar slimmer. Dit geeft de gebruiker meer flexibiliteit, bespaart extra kosten en biedt meer comfort. Baal je nog wel eens als een film bij de videotheek is
uitgeleend? Sta je nog vaak in de rij bij een warenhuis? De ontwikkelingen gaan erg snel… Maar let op, met licht is dat niet anders.

Van kantoortuin naar slimme werkplek
Met Interact Ready armaturen en lampen sluit je elk lichtpunt aan op de netspanning en kun je met behulp van de Interact Pro app alle werkruimten indelen en het gedrag van de verlichting eenvoudig instellen. Moeten de lampen op de gang aan gaan bij beweging? De meeting ruimte anders belichten als de beamer aan staat? Het licht 100% aan als de schoonmaker langs komt op dinsdagavond? Geen probleem. Je hebt maximale controle over de lichtpunten zonder moeilijke bekabeling en configuraties.

Interact Pro gateway
De Interact Pro gateway vormt het hart van het connected verlichtingssysteem. Hij verbindt het systeem via internet met de cloud en kan beveiligde draadloze ZigBee-verbindingen tot stand brengen met maximaal 200 lichtpunten. Op deze manier kunnen bidirectionele besturings- en sensordata worden uitgewisseld tussen Interact-ready armaturen, lampen, sensoren en schakelaars en het Interact Pro systeem en software.

Bezoek onze Interact Pro demo ruimte
Benieuwd naar wat Interact Pro allemaal kan? Kom dan naar onze demo ruimte in Capelle aan den IJssel. Maak wel eerst een afspraak zodat we weten van je komst en onze volledige aandacht kunnen geven.

Programmeer dienst
Wanneer je geen tijd hebt om Interact Pro zelf te programmeren of je hebt er niet genoeg kennis van, dan kunnen wij je daarmee helpen. Ons uurtarief is €45,- per uur exclusief voorrijkosten. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

per pagina