Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Hue Filament

Met Philips Hue Filament haal je ouderwetse gezelligheid in huis met de energiezuinige voordelen van nu. Het Filament is elegant ontworpen en kenmerkt zich met vintage elementen. De Hue lamp heeft een spiraalvormige gloeidraad en geeft een warme wit licht, waardoor je een gezellige sfeer creëert in iedere kamer. Het grote bijkomende voordeel is dat de Filament Hue lamp een LED lamp is waardoor je veel energie bespaart. De LED lamp is slechts 7Watt, maar geeft wel 550 lumen af waardoor je de lamp kan vergelijken met een 40Watt traditionele lamp. Een kleine en zuinige krachtpatser dus! 

Simpel verbinden met je telefoon

De Filament Hue lamp is voorzien van Bluetooth techniek waarmee hij zich kan verbinden met je telefoon of Philips Hue Bridge. Via je smartphone kan je hierdoor tot wel 10 Hue lampen met elkaar verbinden en volledig instellen naar jouw wens. Door het gebruik van de Philips Hue Bridge ontdek je nog veel meer mogelijkheden en kan je gepersonaliseerde lichtscenes instellen en diverse lampen groeperen. Daarnaast is het mogelijk om tijden en timers in te stellen, waardoor je bijvoorbeeld kan bepalen dat licht vanzelf uit gaat of in de morgen zachter brandt.

Voordelen Hue filament

De losse Hue lampen komen met diverse voordelen waaronder:

- Warm wit licht voor een gezellige sfeer

- Simpele bediening met de app of via je eigen stem

- Energiezuinig LED en toch erg krachtig

- Ontgrendel alle mogelijkheden met de Philips Hue Bridge

Hue Filament voor prachtige decoratie

De Filament Hue lampen zijn speciaal ontworpen om een speels effect in jouw interieur te creëren. Door de retrostijl hebben de Filament lampen een warme uitstraling en kan je zelf allerlei mooie creaties van lamp ophangingen bedenken. Door de moderne mogelijkheden combineer je ouderwetste gezelligheid met de moderne en energiezuinige gemakken van nu. 

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

per pagina