Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Wat kan ik allemaal met Philips Hue?

Door experts ontwikkelde lichtinstellingen die je helpen te concentreren

Kies de instelling 'Concentrate' en al je geselecteerde LED-lampen veranderen in een kleur en helderheid die je helpen geconcentreerd en alert te blijven.

Deze lichtinstelling is door Philips getest in een school en had zichtbaar resultaat bij de kinderen.

   

 

 

 

Vooraf ingestelde witlichttemperatuur die een weldaad is voor lichaam en geest

Kies de instelling 'Energize' en al je geselecteerde LED-lampen geven een helder en levendig licht dat je energieniveau een boost geeft. Perfect voor die momenten waarop je wel wat extra energie kunt gebruiken.

Gebruik de timer om alarmen in te stellen en je lampen geleidelijk te laten veranderen 

Met de timerfunctie kun je de lampen geleidelijk laten veranderen. Maak van hue jou wekker en wordt vanaf nu comfortabeler gewekt dan met een traditionele wekker. Je kunt de timer ook gebruiken om je lampen geleidelijk te laten doven, zodat je op een natuurlijkere wijze in slaap valt. Of laat de lampen op een bepaalde tijd ingeschakeld worden, bijvoorbeeld wanneer je onderweg bent naar huis, zodat je niet thuis hoeft te komen in een donker huis.

 

   

 

 

 

Wit licht ideaal voor lezen

Kies de instelling 'Reading' en al je geselecteerde lampen veranderen in een kleur wit die ideaal is om in te lezen, met precies de juiste sterkte. Met slechts één druk op de knop wordt lezen een genot.

 

Stel je verlichting af op een kalmerende, zachte tint om je te helpen te ontspannen

Kies de instelling 'Relax' en al je geselecteerde lampen geven een zachte, rustgevende gloed. Dit is het perfecte middel na een hectische dag en een uitstekend excuus om uw voeten omhoog te leggen.

   

 

 

   

Je kunt je lampen in- en uitschakelen wanneer je niet thuis bent

Het mooie van toegang tot je lampen via een webbrowser, is dat je niet thuis hoeft te zijn om de verlichting te bedienen. Dat betekent dat hue je huis niet alleen verlicht, maar ook bewaakt. Stel je voor dat je onverwachts moet overwerken. Maar je wilt dat het lijkt alsof je thuis bent. Dan kun je de lampen eenvoudig inschakelen via jou scherm. En ook tijdens vakanties kun je via een internetverbinding laten lijken alsof je nooit bent vertrokken.

Verander je foto's in een kleurenpalet voor je lampen

Kies een foto op je mobiele apparaat of maak een nieuwe foto. Op het scherm zie je aanwijzers die elk van jou draadloze lampen weerspiegelen. Sleep de aanwijzers naar een kleur in je foto en de hue-lamp verandert meteen in de gekozen kleur. Je kunt je favoriete scènes ook opslaan op een mobiel apparaat met de hue-app, zodat je ze later opnieuw kunt selecteren. Bovendien kun je scènes delen met de hue-community of scènes van andere hue-gebruikers opslaan.

   

 

 

   

Maak een account en bedien je lampen waar je ook bent

Ook als je niet thuis bent, kun je genieten van licht dat aan je wensen voldoet. Met een hue-account heb je via een webbrowser of je app overal ter wereld toegang tot je draadloze lampen. Een account maken is heel eenvoudig (www.meethue.com); je hebt alleen een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Het enige dat Philips van je vraagt is dat je de eerste keer vanaf je thuisnetwerk aanmeldt bij het hue-dashboard. Zo kan Philips jou bridge aan je account koppelen.

 

16 miljoen kleuren van een lamp met internetfunctie

Elke draadloze LED-lamp van het hue-systeem beschikt over een speciale technologie. De lampen kunnen verschillende tinten wit uitstralen, van warm geel tot levendig blauwwit. Elke kleur in het spectrum kan worden gecreëerd. De hue-lampen passen in jou bestaande armaturen. Kies je gewenste fittingen of armaturen, draai de draadloze lampen erin en schakel de verlichting in. Zo simpel is het.

   

 

 
<< GA TERUG

 

Dankzij ZigBee-technologie kunt u uw lampen draadloos bijwerken

Philips is voortdurend bezig om de Philips Hue producten te verbeteren en nog handiger te maken. En wil je ervoor zorgen dat je kunt profiteren van toekomstige updates en verbeteringen. Hue werkt in het ZigBee-netwerk, zodat jij, jou lampen veilig en betrouwbaar kunt bedienen. Bovendien kun je hiermee draadloos software- of firmware-updates voor je lampen uitvoeren.