Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Philips Hue ontmoet Apple Homekit

philips hue meets apple homekit

Apple HomeKit. De controle over je huis heb je zelf in de hand.

Philips Hue is compatibel met Apple Homekit, alles wat je nodig hebt is de nieuwe Philips Hue Bridge. Ontdek de nieuwe functies die Apple HomeKit mogelijk maakt voor jouw Philips Hue verlichting. Apple HomeKit is gekoppeld aan de apps waarmee je je slimme apparaten thuis aanstuurt. En zorgt er op de achtergrond voor dat al die apps met elkaar communiceren, zodat jij ze gemakkelijker kunt aansturen en kunt laten samenwerken. Gewoon met je mobiel device. Om je privacy hoef je je geen zorgen te maken: alle HomeKit-gegevens worden namelijk versleuteld verstuurd. Dat betekent dat alleen je huisgenoten weten wanneer je op afstand het licht uitdoet of de verwarming een graadje hoger zet.

De nieuwe, vierkante Philips Hue bridge ondersteunt Apple HomeKit

Ontdek de mogelijkheden van spraakbesturing via Siri, waarmee je lampen kunt vragen om aan of uit te schakelen of te dimmen. Met de vierkante Philips Hue bridge kun je daarnaast profiteren van de koppeling van Philips Hue met andere apparaten die geschikt zijn voor HomeKit, zoals het op afstand aan of uitzetten van de magnetron.

Met de Apple HomeKit technologie kun je gemakkelijk en veilig HomeKit accessoires bedienen. Dit kan door middel van maatwerkscènes die je zelf aanmaakt. Zo kun je een scène aanmaken, waarmee je met één enkel commando automatisch lampen inschakelt, deuren ontgrendelt en de thermostaat instelt op de gewenste temperatuur. De technologie werkt via spraakbesturing Siri op je iPhone, iPad of iPod touch.

Je kunt Siri gebruiken om je Philips Hue-lampen te bedienen. Met één enkel spraakcommando zet je lampen aan of uit, dim je ze tot de gewenste helderheid of roep je een vooraf ingestelde scène op. Heb je iets te vieren? Vraag Siri om de verlichting in te stellen voor een feestje.

Je hebt al Philips Hue maar nog niet de nieuwe Philips Hue Bridge

Wil je met jouw Philips Hue verlichting gebruikmaken van alle mogelijkheden die Apple HomeKit biedt? Dan heb je de vierkante bridge nodig. Meteen na het installeren kun je jouw bestaande Philips Hue-lampen via Siri bedienen, door bijvoorbeeld het commando "zet lampen aan” te geven.