Waarmee kunnen we je helpen?

Snel overzicht

Verzending & verzendkosten
Bestel je voor €250,- of meer dan brengen wij geen verzendkosten in rekening! Voor bestellingen onder de €250,- rekenen we slechts €7,50 verzendkosten. Klik hier voor meer informatie over verzending en tarieven voor het versturen van je bestelling.
Bestellen
Via deze website kun je eenvoudig en veilig bestellen. Mocht je liever via de email of telefoon willen bestellen dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij zullen je order dan handmatig verwerken. Klik hier voor meer informatie over bestellen. Natuurlijk kun je ook een email sturen naar info@goedkopermetled.nl.
Betaalmogelijkheden
Bij ons kun je veilig betalen met Ideal, Creditcard, Paypal, bank overschrijven en TNT Rembours. Klik hier voor meer informatie over betalen van je bestelling.
Levertijden
Wij doen altijd ons best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. De populairste artikelen uit ons assortiment zijn in het algemeen binnen 1 tot 5 werkdagen in huis. Wanneer je meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Klik hier voor meer informatie over levertijden en afleveren van je bestelling
Annuleren & retourneren
Je kunt eenvoudig een bestelling annuleren door dit aan te geven via het contactformulier. Je ontvangt dan van ons een bevestiging per email en indien er een betaling is ontvangen dan storten wij dit binnen 3 werkdagen retour. Klik hier voor meer informatie over annuleren edn retour sturen van je bestelling.
Thuiswinkel.org en Stichting webshop keurmerk
Thuiswinkel Waarborg is het keurmerk van Thuiswinkel.org. Thuiswinkel.org is de belangenvereniging voor ondernemers die producten en diensten via internet, catalogus en/of de post verkopen aan consumenten.
Het Thuiswinkel Waarborg is het consumentenkeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet, catalogus of post. Thuiswinkel Waarborg is opgericht in 2001. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Momenteel zijn er meer dan 1400 leden die het Thuiswinkel Waarborg voeren.
Met het Thuiswinkel Waarborg laten ondernemers die verkopen op afstand zien dat zij consumenten een betrouwbare manier van online winkelen bieden.

Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Wij zijn dan ook met Goedkopermetled.nl aangesloten bij deze vereniging zodat u zeker weet dat wij volledig betrouwbaar en volgens de wet handelen.
Contact opnemen
De snelste manier om contact met ons op te nemen is via het contactformulier. Je kunt ook een email sturen naar info@goedkopermetled.nl. Binnen enkele uren kun je een inhoudelijke reactie verwachten. Indien gewenst bellen wij je terug. Wil je ons telefonisch spreken dan zijn wij bereikbaar op werkdagen van 11:00 uur tot 14:00 uur via telefoonnummer 0180 769047. Klik hier om direct contact met ons op te nemen.