Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Apple HomeKit

Philips Hue ontmoet Apple HomeKit

Apple Homekit

De nieuwe, vierkante Philips Hue bridge ondersteunt Apple HomeKit.

Ontdek de mogelijkheden van spraakbesturing via Siri, waarmee je lampen kunt vragen om aan of uit te schakelen of te dimmen.

Met de vierkante Philips Hue bridge kun je daarnaast profiteren van de koppeling van Philips Hue met andere apparaten die geschikt zijn voor HomeKit, zoals het op afstand aan- of uitzetten van de magnetron!

   

 

 

Ontgrendelen van nieuwe functies

Met de Apple HomeKit-technologie kun je gemakkelijk en veilig HomeKit-accessoires bedienen. Dit kan door middel van maatwerkscènes die je zelf aanmaakt.

Zo kun je een scène aanmaken, waarmee je met één enkel commando automatisch lampen inschakelt, deuren ontgrendelt en de thermostaat instelt op de gewenste temperatuur. De technologie werkt via spraakbesturing Siri op je iPhone, iPad of iPod touch.

 

Persoonlijk in te stellen lichtschema’s

Gebruik de app om je verlichting te automatiseren. Stel bijvoorbeeld de lampen in op een vaste tijd, zodat het licht al aan is als je thuiskomt. Dit kun je per ruimte apart instellen. Of laat je verlichting geleidelijk uitgaan.

Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken of je soms de lampen hebt aangelaten. Ben je vergeten de lampen uit te doen voordat je van huis vertrok? Met Philips Hue kan je dit niet meer gebeuren!

 

 

 

Zonder ook maar één knop aan te raken

Je kunt Siri gebruiken om je Philips Hue-lampen te bedienen. Met één enkel spraakcommando zet je lampen aan of uit, dim je ze tot de gewenste helderheid of roep je een vooraf ingestelde scène op. Heb je iets te vieren?

Vraag Siri om de verlichting in te stellen voor een feestje.

Stel een Aflopende Directie in

16 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

16 Artikel(en)

per pagina