Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Duurzaam en financieel voordelig ondernemen kan met ZakelijkLED.

Duurzaam en financieel voordelig ondernemen kan met ZakelijkLED!

Steeds vaker hoort u als ondernemer de begrippen duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door de overheid wordt u als ondernemer gestimuleerd om duurzamer te opereren. Vanzelfsprekend wilt u als ondernemer een positieve bijdrage leveren aan uw omgeving, maar natuurlijk niet ten koste van uw eigen omzet. Tevens is het van belang dat het duurzame ondernemen de operationele processen niet belemmerd.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is pas realiseerbaar wanneer het eenvoudig te implementeren is en een positieve bijdrage levert aan het bedrijfsresultaat. Ons bedrijfsonderdeel ZakelijkLED kan uw ondersteunen in dit traject.

Door het inzetten van LED-verlichting binnen uw bedrijf, kunt u op een relatief eenvoudige manier duurzaam ondernemen. Ons bedrijfsonderdeel “ZakelijkLED” is gespecialiseerd in de vervanging van uw huidige verlichting naar ledverlichting. Doordat wij met topkwaliteit merken (o.a. Philips en Osram) werken, is het mogelijk om uw huidige verlichting volledig 1 op 1 te vervangen door ledlampen.


Ledlampen voor horeca

De ledlamp is een groot hulpmiddel dat gebruikt kan worden in de horeca om de energie rekening flink te verminderen. Vervanging van alle lampen in een restaurant, hotel en etc. door ledlampen, geeft een directe besparing tot 90% op de energierekening. Aangezien wij uitsluitend werken met topmerken is kwalitiet en lichtopbrengst geen enkel probleem. Daarnaast biedt ledverlichting veel nieuwe mogelijkheden.
Naast een enorme energiebesparing, is de lange levensduur van een ledlamp een groot voordeel. Een ledamp heeft circa 25.000 branduren, oftewel 10 jaar licht zonder vervanging van de ledlamp! Dit betekent een enorme besparing op de exploitatiekosten.

Een ledlamp kan eenvoudig worden geïnstalleerd. Er hoeven geen speciale aanpassingen te worden gedaan. Natuurlijk kunnen wij altijd kijken om het lichtplan te verbeteren. De oude lamp eruit en een nieuwe energiezuinige ledlamp erin!

Wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken met onze professional. Wij komen graag bij u langs met onze demokoffer. Wij hebben speciaal voor de horeca een uniek assortiment ledlampen samengesteld. Ervaar zelf de kracht en besparingen van led! Vraag snel meer informatie aan of maakeen afspraak.


Ledlampen voor winkels

Winkelen is vandaag de dag een beleving geworden. En verlichting speelt een essentiële rol bij het scheppen van die beleving, of dat nu is in een kleine trendy boetiek of in een groot warenhuis. Ledlampen zijn uniek geschikt voor detailhandelsomgevingen. Ledlampen zijn aanpasbaar, flexibel en geven hoogwaardige prestaties. Een groot voordeel is de ultralange levensduur en de hoge energie-efficiëntie. Dit resulteert in zeer aantrekkelijke kostenbesparingen op energie. En doordat ledverlichting niet telkens weer fysiek hoeft te worden aangepast, is de verstoring van klanten nagenoeg uitgesloten. Alles bijeen geeft dat zowel een toename van de omzet als een belangrijke vermindering van de kosten. Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op.


Ledlampen voor kantoren

Philips zegt dat het een spannend jaar gaat worden voor de kantoorverlichting. De overgang van conventionele naar Ledverlichting maakt de weg vrij voor ideeën over de toekomst. Kantoren vereisen meer dan alleen verlichting. Ze hebben behoefte aan creatieve verlichtingsoplossingen die inspireren tot ideeën en een statement maken en die het welzijn verbeteren. Dat is precies wat Philips LED-oplossingen doen, met stijlvolle verlichting voor elke werkplektoepassing. Een werkelijk duurzame manier om het leven in het kantoor te verbeteren zonder het leven op onze planeet aan te tasten. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.


Ledlampen voor VVE

Gemeenschappelijke belangen behartigen is een hele klus. Gezamenlijk besparen op energie is dan altijd welkom. Daarnaast kan het gebouw ook nog eens een unieke uitstraling krijgen. Creëer impact en maak een geweldige eerste indruk met onderscheidende, zeer aantrekkelijke ledlampen. Graag doen wij vrijblijvend een voorstel om de huidige lampen te vervangen door ledlampen. Neem contact met ons op voor meer informatie.