Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Wij kunnen iedere led lamp leverenOp zoek naar een ledlamp die niet op onze webshop staat?

Het aanbod in led lampen is enorm. Naast de vele soorten led lampen kiezen wij altijd voor de beste merken in ons assortiment. Het kan voorkomen dat een bepaalde ledlamp niet in onze webwinkel is opgenomen. Dit betekent niet dat wij deze ledlamp niet kunnen leveren voor een scherpe prijs. Stuur ons via het contactformulier de gegevens en het aantal stuks dat je wilt bestellen. Vervolgens ontvang je vrijblijvend binnen een dag, de beschikbaarheid, prijs en verwachte levertijd.


Liever geen ledlamp maar iets anders?

Natuurlijk kunnen wij ook andere lampen leveren dan alleen led lampen. Misschien ben je opzoek naar een bepaald armatuur van Philips of zoek je een lamp voor de auto. Geen enkel probleem laat ons het gewoon weten! Wij doen je graag een leuke aanbieding!


Bekijk de product catalogus van onze leveranciers

We geven je graag een indruk wat we allemaal kunnen leveren. Neem een kijkje in de online productcatalogus van enkele van onze leveranciers. De meeste artikelen hiervan kunnen we niet alleen goedkoop maar ook nog snel leveren!

Philips ledlamp

Het aanbod van Philips in verlichting is enorm. Philips is niet alleen voorloper maar hecht veel waarde aan kwaliteit. Bekijk de online catalogus en maak kennis met het enorme assortiment licht artikelen.

Osram ledlamp

Met Osram ben je zeker van kwaliteit. Daarnaast is Osram innovatief en hebben ze heel uitgebreid assortiment led lampen. Met de online catalogus kun je snel en simpel de led lampen vinden die je nodig hebt. Osram heeft voor iedere plek een passende ledlamp!

Sylvania ledlamp

De led lampen van Sylvania worden in Belgie geproduceerd en zijn van zeer hoge kwaliteit. Bekijk de online catalogus om alle producten van Sylvania te bekijken.

Triolight ledstrip

Als je opzoek bent naar een ledstrip dan is Triolight bij uitstek de geschikte fabrikant. De ledstrips zoals bijvoorbeeld liniled is niet alleen hoogwaardig maar ook nog eens flexibel toepasbaar. Bekijk de online catalogus om alle producten van Triolight te bekijken.

Megaman ledlamp

Professioneel en toch betaalbaar. Megaman heeft een breed assortiment led lampen welke een ieder hoogwaardige prestaties levert. Winkelruimtes of kantoren verlichten is voor Megaman led lampen geen enkel probleem. Bekijk de online catalogus voor het gehele assortiment.