Chat with us, powered by LiveChat

Advies nodig? Bel 010-3335150

Hue Armaturen

Hue Armaturen voor in elk huis


Philips Hue Armaturen

Verschillende typen lampontwerpen voor elke ruimte in je woning. Ze worden allemaal geleverd met een hoogwaardige lichtbron.

Kies uit elegant ontworpen hanglampen, plafond- en wandlampen, tafellampen en lichtspots om van de Hue-beleving te genieten met het lampontwerp dat jij wilt.

   

 

  

Slim draadloos verlichtingssysteem

Philips Hue komt tot leven in combinatie met slimme, energiezuinige LED-lampen. Zij produceren een mooi, helder licht, dat kan worden afgestemd op jouw dagelijkse activiteiten en speciale momenten. Philips Hue-lampen geven licht in wittinten, maar kunnen ook talloze kleuren produceren, afhankelijk van wat je kiest.Ze zijn ook dimbaar, kunnen knipperen en pulseren. Ze doen zo ongeveer alles wat jij van ze vraagt. Philips Hue-lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en modellen. Daardoor kunnen ze overal worden toegepast. Ook in jouw woning.

 

Eenvoudige draadloze bediening met de dimmer

Met de Philips Hue-dimmer, die werkt op batterijen, kun je het licht van je White Ambiance-lampen eenvoudig regelen. Druk op de aan-knop om door de vier verschillende lichtscènes te bladeren, of verhoog of verlaag de lichtsterkte: zo eenvoudig is.

De dimmer is draadloos en kan overal worden geplaatst in de kleine, stijlvolle docking station. Gebruik de dimmer als een afstandsbediening of bevestig deze als lichtschakelaar aan de muur en geniet op elk moment van de dag van het perfecte lichtrecept.

 

 

  

Aandacht voor je dagelijkse activiteiten

Licht beïnvloedt je stemming, gedrag, alertheid en routines.

Met Philips Hue White Ambiance voel je je beter en maak je van je dagelijkse activiteiten momenten om van te genieten. Voel het verschil.

Stel een Aflopende Directie in

artikelen 61-80 of 194

per pagina
pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Stel een Aflopende Directie in

artikelen 61-80 of 194

per pagina
pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6