Advies nodig? Bel 010-3335150

Philips led lamp

De gloeilamp mag dan iets uit het verleden zijn, maar zijn sprankelende warmte en mooie vorm zijn nooit uit de mode geraakt. Philips led lampen zijn de eerste die het uiterlijk en het gevoel van de oude traditionele lichtbron hoogwaardig terugbrengt.

Philips Master LED

De Master LEDlampen van Philips zijn de meest hoogwaardige led lampen binnen het Philips assortiment. Naast een hoge kleurweegave zijn de led lampen dimbaar op de meest voorkomende dimmers. Daarnaast zijn de lampen uiterst efficiënt en voorzien van de laatste technieken.


Philips Master LED DimTone 

DimTone is een uniek concept dat ervoor zorgt dat het uitgestraalde licht warmer wordt naarmate de lichtsterkte wordt terug gedimd. Energie besparen en tegelijkertijd een gezellige en een intieme sfeer creëren. DimTone combineert de voordelen van LED-technologie met de troeven van klassieke gloei- of halogeenlampen.


Philips CorePro

Als je opzoek bent naar een betaalbare LED oplossing dan zijn de led lampen van Philips CorePro uitermate geschikt. Deze budget led lampen zijn uiterst voordelig in prijs en voldoen prima in ruimtes als je niet hoeft te dimmen.

Stel een Aflopende Directie in

artikelen 1-20 of 284

per pagina
pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

artikelen 1-20 of 284

per pagina
pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5