Advies nodig? Bel 010-3335150

Wij proberen altijd snel te leveren

Levertijden
De populairste artikelen uit ons assortiment zijn in het algemeen binnen 1 tot 5 werkdagen in huis. Wanneer je meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Het kan voorkomen dat een bestelling niet verzonden is ondanks dat de aangegeven levertijd verstreken is. We brengen je altijd zoveel mogelijk via een e-mail op de hoogte van dergelijke vertraging. Mocht je 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd je artikel nog niet ontvangen hebben dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Verzenden van je bestelling

We versturen standaard je bestelling met DPD. Zodra je bestelling onderweg is ontvang je een track & trace nummer van DPD. Met dit nummer kun je het verzendtraject van je pakket volgen. Op een postbus adres levert DPD geen pakketten af. Mocht je niet thuis zijn dan doet DPD een briefje in je brievenbus. Je kunt dan zelf een bezorgafspraak maken.

Afhalen van je bestelling

Je kunt je bestelling afhalen bij ons kantoor / magazijn.  Afhalen kan alleen op afspraak. Als de bestelling door ons in behandeling is genomen ontvang je bericht over wanneer je de bestelling kan komen afhalen. Het is niet mogelijk om contact te betalen i.v.b. veiligheid. Let op: afhalen kan alleen op afspraak.